• 2510 837211
 • 6939647190
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Δευ - Παρ 9:00 - 22:00

Προώθηση ιστοσελίδων Seo - Βγείτε στην 1η σελίδα της Google

google seo services greek netsatisfy

Αν η ιστοσελίδα σας ΔΕΝ βρίσκεται στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων της Google όταν οι πελάτες σας ψάχνουν για τις υπηρεσίες που προσφέρετε τότε…. χάνετε το 91% της πιθανής πελατείας που θα επιλέξει έναν ανταγωνιστή σας ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη σελίδα!
Συγκεκριμένα:

 • 81% επιλέγει αποτέλεσμα από τις οργανικές θέσεις
 • 10% πατάει στις διαφημίσεις Google
 • 9% πατάει για να παει σε άλλη σελίδα

Ακόμη πιο συγκεκριμένα οι 3 πρώτες οργανικές θέσεις έχουν την μερίδα του λέοντος με τα εξής αποτελέσματα:
Σελίδες που βρίσκονται στην 1η θέση των αποτελεσμάτων της Google λαμβάνουν το 32.5% των επισκεπτών ενώ αντίστοιχα στην 2η θέση λαμβάνουν το 17.6% και στην 3η θέση το 11.4%.

*Επίσημα στατιστικά στοιχεία από μετρήσεις και έρευνες

Η ιστοσελίδα ΔΕΝ έχει λόγω ύπαρξης αν ΔΕΝ την βρίσκουν οι πιθανοί πελάτες σας!

Η δική σας ιστοσελίδα που βρίσκεται στα αποτελέσματα της Google όταν οι πελάτες σας ψάχνουν τις υπηρεσίες σας? Δοκιμάστε να κάνετε μια αναζήτηση με λέξεις κλειδιά όπως είναι η υπηρεσία ή τα προϊόντα σας και ψάξτε να βρείτε που εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας? Αν πρόκειται για τοπική επιχείρηση δοκιμάστε να προσθέσετε και την πόλη στην οποία δραστηριοποιήστε δηλαδή «προϊόν/υπηρεσία» + «πόλη».
ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολλές φορές μπορεί να παραπλανηθείτε καθώς μπορεί να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα της Google αλλά για λάθος λέξεις κλειδιά που δεν ψάχνει πολύς κόσμος, δηλαδή για λέξεις κλειδιά που θα έχουν λίγες μηνιαίες αναζητήσεις ή ακόμη χειρότερα θα είναι εντελώς άσχετες με τις υπηρεσίες που προωθείτε. Για τον λόγο αυτό, το πρώτο βήμα που κάνουμε κατά την διάρκεια την υπηρεσίας βελτιστοποίησης SEO είναι η αναζήτηση των πιο κερδοφόρων λέξεων κλειδιών (keyword research) για την επιχείρησή σας.
Πατήστε στην παρκάτω εικόνα και δοκιμάστε να αναζητήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας για να δείτε που βρίσκεται η ιστοσελίδα σας!
netsatisfy google search keywords

Παραδείγματα Επιτυχίας Επίτευξης 1ης Θέσης Google (όχι απλά 1η σελίδα!):

Πανελλαδικής εμβέλειας λέξεις κλειδιά υψηλού ανταγωνισμού. Αυτές είναι και πιο δύσκολες για αν επιτευχθεί μια καλή θέση στα αποτελέσματα της Google. Η μελέτη περίπτωσης που ακολουθεί αφορά ένα διαδικτυακό φροντιστήριο το οποίο έχει το 96% της πελατείας από το διαδίκτυο. Όπως είναι ευνόητο η πρώτη θέση στα αποτελέσματα της Google είναι ζωτικής σημασίας.
Μετά από έρευνα για τις πιο κερδοφόρες λέξεις κλειδιά (Keyword research) εντοπίσαμε την φράση "Πτυχιακές εργασίες" με περισσότερες από 131.000 αποτελέσματα και την ίδια φράση αλλά χωρίς τόνους που είχε περίπου 48.000 αποτελέσματα. Επομένως 2 λέξεις κλειδιά με συνολικό ανταγωνισμό 179.000 αποτελέσματα τα οποία θα έπρεπε να ξεπεράσουμε. Ο πρώτος στόχος ήταν να εμφανιστεί στην πρώτη σελίδα και εφόσον επετεύχθει αυτό, ο επόμενος στόχος ήταν να βγαίνει πρώτο το "SBS Studies". Εδώ και ένα χρόνο το φροντιστήριο διατηρεί την 1η θέση στα αποτελέσματα της Google και απολαμβάνει κάθε μέρα περισσότερους από 200 νέους επισκέπτες!
 
Τοπικής εμβέλειας λέξεις κλειδιά υψηλού ανταγωνισμού. Η πρώτη σελίδα για τα keywords μιας τοπικής επιχείρησης είναι πολύ σημαντική καθώς το 85% των πιθανών πελατών ψάχνουν για μια επιχείρηση στον διαδίκτυο πριν την επισκεφτούν. Αυτό σημαίνει πως όταν κάποιος πελάτης ψάχνει για Έπιπλα στην Καβάλα, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να γράψει "Έπιπλα Καβάλα" ή "Έπιπλα Καβάλας". Οι δύο εκδοχές της ίδιας φράσης-λέξης κλειδί έχουν συνολικά αποτελέσματα 247.400 στα αποτελέσματα Google. Πρόκειται για την εταιρία "Έπιπλο Χαμαϊλίδης" Ειδικότερα όταν ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε με τον πελάτη, δεν είχε καν ιστοσελίδα κάτι το οποίο είναι μεγάλο μειονέκτημα όταν οι ανταγωνιστές έχουν ήδη αποτελέσματα στην πρώτη σελίδα Google. Με άψογη εργασία SEO καταφέραμε σε διάστημα 4 μηνών να εισέλθουμε στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της Google και στο επόμενο διάστημα καταφέραμε να είμαστε Νούμερο 1 στην πρώτη σελίδα μέχρι και σήμερα!
 
Λέξεις κλειδιά υψηλού ανταγωνισμού για πολλυγλωσσικά site. Η υπηρεσίας προώθησης google seo είναι ιδιαίτερα σημαντική και για τουριστικές. Υπηρεσίες όπως ενοικιαζόμενα δωμάτια, σκάφη,  αυτοκίνητα ή μηχναές μπορούν να εκμεταλλευτούν την ιστοσελίδα τους καθώς έχουν την δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις από εκεί χωρίς να έχουν το άγχος να νοικιάσουν μέσα στην σεζόν! Το πλεονέκτημα αυτό θέλησε να αποκτήσει η εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κεφαλονιά "IonianCars". Το πρόβλημά τους ήταν πως είχαν ήδη μια ιστοσελίδα την οποία ήθελαν να κρατήσουν αλλά δεν εμφανίζονταν για καμία λέξη κλειδί στα αποτελέσματα της Google. Αναλάβαμε όλη την δουλειά SEO της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα είναι πολυγλωσσική και έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στις 4 γλώσσες που λειτουργεί. Μετά την προσεκτική δουλειά για SEO πλέον, η ιστοσελίδα βγαίνει στην πρώτη σελίδα και στο νούμερο 1 αποτέλεσμα για την πιο κερδοφόρα λέξη κλειδί όπως εντοπίστηκε μετά από την διαδικασία του "keyword research". Η φράση αυτή είναι "Rent a car Kefalonia" σε 4 διαφορετικές γλώσσες! Μέχρι και σήμερα η εταιρία βρίσκεται Νούμερο 1 στην πρώτη σελίδα για Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά και Ρώσικα! Εκτός φυσικά από αυτές, εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα και στους χάρτες google για επιπλέον λέξεις κλειδιά τις οποίες δεν είχαν σκεφτεί οι ιδιοκτήτες αλλά έχουν μεγάλη ζήτηση!

Γιατί να επιλέξετε εμάς για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα σας?

Έχουμε την τεχνογνωσία και με διεθνείς πιστοποιήσεις! Ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε!

Η εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων NetSatisfy αποτελείται από ανθρώπους με εξειδικευμένο επιστημονικό υπόβαθρο στον τομέα των μηχανών αναζήτησης. Οι τεχνικές προώθησης που ακολουθούμε, είναι απόλυτα συμβατές με τις οδηγίες της google και των υπόλοιπων μηχανών αναζήτησης. Πιστοποιημένες γνώσεις από τις πιο αναγνωρισμένες σχολές διεθνώς. Εκτός από τα πτυχία οι συνεργάτες μας έχουν δημοσιευμένα μαθήματα SEO σε Ελλάδα και εξωτερικό!

netsatisfy certifications

 netsatisfy Google Certified Partner

Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε αυτό που κάνουμε!
Αυξάνουμε τις πωλήσεις σας. Το έχουμε κάνει για περισσότερους από 200 επαγγελματίες!

Διαλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Αν θέλετε να συζητήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το κατάλληλο πακέτο για την επιχείρησή σας καλέστε μας στο 2510 837211 ή στείλτε μας email στο info@netsatisfy.gr

BASIC SEO

49

 • Ανάλυση SEO και Προτάσεις Βελτιστοποίησης
 • 1 Ιστοσελίδα
 • Page Audit - Ανάλυση Αρχικής Σελίδας
 • Site Audit - Ανάλυση Ιστοσελίδας
 • Αναφορές για το SEO σκορ της ιστοσελίδας σας και αναλυτική αναφορά για την αρχική σελίδα + Προτάσεις για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας

PREMIUM SEO

1249

Με την ολοκλήρωση της βελτιστοποίησης (πακέτα Pro και Premium) θα έχετε τα εξής οφέλη

On-site βελτιστοποίηση SEO - Καλύτερες θέσεις στα αποτελέσματα της Google για πολλαπλές λέξεις κλειδιά (keywords) - Αύξηση organic αναζητήσεων - Περισσότερη προβολή στις μηχανές αναζήτησης - Authority - Εμφάνιση για περισσότερες λέξεις κλειδιά - Περισσότεροι στοχευμένοι επισκέπτες/πελάτες.
Πόσο κέρδος θα είχε η επιχείρησή σας αν είχατε επιπλέον από 10 έως 10.000 νέους επισκέτες στην ιστοσελίδα σας?  Όλα τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα και θα τα βλέπετε και στην δουλειά σας. Επικοινωνήστε μαζί μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας για να το πετύχουμε μαζί. 
Αν θέλετε κάποιο διαφορετικό πακέτο ή αν είστε εταιρία παροχής υπηρεσιών προώθησης και SEO επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί την βέλτιστη λύση για εσάς.

Η προώθηση SEO της ιστοσελίδας σας είναι η πιο οικονομική αλλά και ταυτόχρονα πιο αποδοτική επένδυση που μπορείτε να κάνετε!

Θυμηθείτε την τελευταία φορά που εσείς θέλατε να ψάξετε για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που κάνατε? Πάνω από το 85% των ερωτηθέντων απάντησαν πως κάνανε μια αναζήτηση στο Google πριν επισκευτούν κάποιο μαγαζί.
Όταν κάνετε κάποια αναζήτηση, σε ποια αποτελέσματα πατήσατε την τελευταία φορά? Βάση των στατιστικών το πιο πιθανό είναι να πατήσατε στα αποτελέσματα της 1ης σελίδας. Τα 2 αυτά στοιχεία δείχνουν την σημαντικότητα του SEO και η παρουσία σας στα πρώτα αποτελέσματα!
Το να έχετε μια ιστοσελίδα ΔΕΝ είναι αρκετό. Η κατασκευή της ιστοσελίδας είναι το πρώτο πράγμα αλλά αν δεν συνοδεύεται από την αντίστοιχη προώθηση και κυρίως για τις μηχανές αναζήτησης (Search engine optimization) τότε πιθανόν την ιστοσελίδα σας να μην μπορούν να την βρουν οι πιθανοί πελάτες σας.

Η διαδικασία που ακολουθούμε σε κάθε ανάθεση βελτιστοποίησης SEO είναι η ακόλουθη:

1ο ΒΗΜΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ
Μέτρηση επιδόσεων ισχύουσας ιστοσελίδας (Για κάθε ιστοσελίδα η υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν μια μόνο φορά. Για περισσότερες μπορείτε να αγοράσετε την PRO ή την PREMIUM υπηρεσία).
 • Μέτρηση κίνησης (Google analytics, alexa ranknig). 
 • Μέτρηση απόδοσης SEO για λέξεις κλειδιά που στοχεύετε.
 • Page audit, Site audit, Competitors audit.
 • Μέτρηση Ταχύτητας Ιστοσελίδας.
 • Κανόνες ασφαλείας. 
 • Βελτιστοποίηση SEO. 
2ο ΒΗΜΑ - ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 
Στην δεύτερη φάση ακολουθεί η διαδικασία της βελτιστοποίησης.
 • Βελτίωση σφαλμάτων σελίδας (Κώδικες, κανόνες κ.α.)
 • Βελτιστοποίηση SEO (Search engine optimization) με εφαρμογή όλων των κανονισμών της Google (Πάνω από 111 κανόνες!).
 • Βελτίωση της ταχύτητας της ιστοσελίδας (Αν η σελίδα καθυστερεί να φορτώσει πάνω από 2-4 δευτερόλεπτα μπορεί να σας στοιχίσει πολύ στα αποτελέσματα της Google).
 • Βελτίωση της ασφάλειας (Η μηχανές αναζήτησης δεν επιτρέπουν σε ιστοσελίδες μη ασφαλείς να ανέβουν στα αποτελέσματα).
3ο ΒΗΜΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ
Σε αυτό το βήμα γίνεται ξανά μέτρηση των επιδόσεων της ιστοσελίδας και όλες οι αναφορές αποστέλλονται στον πελάτη.
 • Μέτρηση κίνησης (Google analytics, alexa ranknig).
 • Μέτρηση απόδοσης SEO για λέξεις κλειδιά που στοχεύετε.
 • Page audit, Site audit, Competitors audit.
 • Μέτρηση Ταχύτητας Site.
 • Κανόνες ασφαλείας. 
 • Βελτιστοποίηση SEO. 
Η μέτρηση απόδοσης του SEO γίνεται σε βάθος χρόνου (κάθε μήνα) ώστε να εμφανίζονται οι λέξεις κλειδιά και πως αυτές ανεβαίνουν στα αποτελέσματα της Google!

Θέλετε να συζητήσουμε για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας?

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να κανονίσουμε μια συνάντηση ή μια δωρεάν συνεδρία μέσω τηλεφώνου ή μέσω skype ώστε να δούμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να δώσουμε τις βέλτιστες λύσεις! Να μεγιστοποιήσουμε τα κέρδη σας, τις μετατροπές επισκεπτών σε πελάτες, την παρουσία σας στις μηχανές αναζήτησης κ.α.